Demi Média Extra Style Online Gallery News
Súlya miatt támadják Demit

írta:missasa|mikor:04 Sep 2011|cikk kategóriában|0hozzászólás

Hop, mégegy. :)
Demi Lovato az MTV VMA-n gyönyörű ezüst ruhában jelent meg, melyben immáron dús idomait csodálhatta meg a közönség. Sokan azonban ismét zaklatják és kritizálják súlya miatt a Skyscraper énekesnőjét.
A VMA-est folyamán Demi Lovato egy mély dekoltázsú, ezüst ruhát viselt, s a közönség megcsodálhatta teltebb alakját. Korábban szárnya kaptak a híresztelések, miszerint az énekesnő étkezési zavarokkal küzd, ám most bebizonyította, hogy elégedett a testével, és egyáltalán nem okoz gondot tükörbe néznie.
Sokan azonban úgy vélik, Demi előnytelenül kövér lett, ezért támadni és kritizálni kezdték a Skyscraper énekesnőjét – aki természetesen kiállt magáért.
„Tudjátok mit? Egészséges és boldog vagyok! Meghíztam, tegyétek túl magatokat ezen” – csiripelte Twitter-oldalán.
Később barátnője, Ashley Greene is kiállt Lovatóért, aki elmondta, mennyire gyönyörűnek tartja az énekesnőt – aki pár perccel később köszönetet is mondott a Twilight-sztárnak: „Pontosan ezért vagy a barátom.”
A tinisztárt többnyire a #demilavato jelölés alatt kritizálják a Twitteren, mióta megjelent a díjátadón. Szerencsére csak az a fontos, hogy Demi egészségesnek tartja életmódját, és nem érdekli mások véleménye.

Hozzászólsz?

Neved:
Méled: (nem muszáj)
Szmájli: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Felejts el

Content Management Powered by CuteNews